Badkamer verbouwen

Uw badkamer verbouwen: een total make-over

Bent u toe aan een badkamerrenovatie? Of bent u pas komen te verhuizen en wilt u graag uw eigen badkamer inrichten? Hoving Installatiebedrijf Groningen helpt u met uw badkamer verbouwen in Groningen, Friesland en Drenthe.Badkamer verbouwen Groningen

Wanneer u besluit om uw badkamer een totale make-over te geven, lijkt het op het eerste gezicht vaak voornamelijk een prettige en genoegzame bezigheid. Het bekijken van showrooms en het maken van de inventaris. Toch blijkt vaak al gauw dat er toch meer bij komt kijken. Daarom kunt u Hoving Installaties altijd om informatie, advies en hulp vragen voor het verbouwen van een badkamer. Hoving Installaties heeft vakmanschap hoog in het vaandel en oog voor detail is een speerpunt. Hoving Installaties helpt u bij het maken van een nieuwe inrichting, waarbij rekening wordt gehouden met de ligging van de water- en gasleidingen en de elektriciteitsdraden. Veiligheid staat samen met uw gewenste droombadkamer, bovenaan het lijstje met prioriteiten. Alle loodgieters zijn dan ook op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften. U hoeft u dus geen zorgen te maken tijdens uw het verbouwen van uw badkamer.

Daarnaast zal Hoving Installaties u helpen bij het voorkomen dat u teveel geld uitgeeft aan een badkamer verbouwen. Door vooraf een deskundige inschatting te maken van de kosten van een nieuwe badkamer, weet u precies hoeveel u ongeveer kwijt zal zijn, waardoor het makkelijker is om een juist budget te vormen en u hieraan te houden. Daarbij zal Hoving installaties u bijstaan met vrijblijvend advies van een van onze deskundigen.

Voor vragen, opmerkingen en offertes, kunt u onder kantoortijden contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk te woord staan. Ook kunt u voor meer informatie over onze diensten terecht op onze website. U kunt terecht bij Hoving Installaties voor badkamer verbouwen in Groningen, Friesland en Drenthe, bereiken op het nummer 06 – 48 52 20 89. Of door het contactformulier op onze website in te vullen.