Zonnepanelen

Duurzame zonnepanelen waar u een levenlang profijt van heeft!

Duurzame energie raakt ieder jaar meer in trek. Nederland gaat gezamelijk duurzamer en bewuster leven. Energie moet groen, en waar windmolens in gebreke zijn gebleken door lage opbrengsten en milieuproblematiek, blijken zonnepanelen steeds vaker de ideale oplossing. Tegenwoordig word 11 tot 12% van alle energie in Nederland, opgewekt via zonnepanelen. Omgerekend is dit ongeveer 1.1 miljard kilowattuur aan groene stroom, waar zo’n 300.000 jaarlijks gebruik van maken. *Zonnepanelen Groningen

Het lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje vreemd: investeren in zonnepanelen in een koud land als Nederland. Er is bijna geen bemerkbaar zonlicht gedurende de donkere wintermaanden. Tóch kan een huishouden dat energie ontvangt door het oogsten van zonne-energie, het hele jaar genoeg elektriciteit krijgen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn zonnepanelen dus zeker nog rendabel gedurende de herfst en winter. Problematiek met sneeuw wordt vaak vermeden door de panelen in een hoek van 40 graden te zetten, zodat eventuele sneeuwval gemakkelijk van de panelen afglijdt. Mocht de sneeuw alsnog lang blijven liggen, dan kan het vaak wel met een zachte borstel van de panelen afgeveegd worden.

U kunt zonnepanelen gemakkelijk laten leggen door Hoving Installatiebedrijf Groningen. De Installateurs zijn goedopgeleid en ervaren en hebben een uitstekende reputatie in hun vakgebied. Zij staan u graag te woord met antwoorden op al uw vragen met betrekking tot zonnepanelen. Ook geven zij u graag vrijblijvend en betrouwbaar advies. Wanneer u besluit om zonnepanelen ook bij u te laten plaatsen, kunt u bij Hoving Installaties aan van een uitstekend resultaat waar u uw hele leven plezier van zult hebben. Mocht er iets mis zijn na de plaatsing van uw zonnepanelen, dan komen onze installateurs gewoon nog even langs om uw klachten te verhelpen. Ook verrichten zij het hele jaar door het nodige onderhoud aan zonnepanelen en zonneboilers.

*Volgens cijfers van het Centraal Bureau van Statistiek