CV Ketels / Houtgestookte CV
Installatie & onderhoud

Een Hoving Installateur is zeer bekwaam in het installeren, inspecteren en repareren van uw CV-ketel. Dat is wel zo fijn, want indien er iets aan de hand is met uw CV-ketel is een ongeluk gauw gebeurd. Een professionele Installateur Groningen heeft een oog van expertise en let op ieder detail.

Indien er iets mis is met uw CV-ketel, zal de Hoving Installateur Groningen dit direct en op tijd kunnen waarnemen. Indien u uw ketel niet zou laten controleren, zou dit al snel uit de hand lopen. Dit kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid en in vele gevallen heeft dit zelfs een dodelijke afloop tot gevolg. Denk aan de vele berichten en verhalen die u kent over gaslekken en gasexplosies. Het is dus van levensbelang dat u uw CV-ketel regelmatig laat controleren. Ook zal Hoving Installateur Groningen uw CV-ketel indien nodig het nodige onderhoud bieden, zodat deze optimaal kan blijven presteren en een langere levensduur heeft.

Zonneboilers & Zonnepanelen
Installatie

Er zijn veel verschillende zonne-energie systemen op de markt, met ongeveer evenveel functionaliteiten en specificaties. Maar voor al deze systemen geldt dat periodieke inspecties en routineonderhoud nodig is om de efficiënte werking van deze geavanceerde systemen optimaal te houden. Soms moeten verschillende componenten gerepareerd of vervangen worden. Onderhoud is ook belangrijk om bijvoorbeeld corrosie en bevriezing te voorkomen.

Uiteraard kan je zelf een deel van deze inspecties en eventueel het onderhoud daarbij zelf uitvoeren, maar meestal is het verstandig om hier een gekwalificeerde technicus voor in te schakelen. In veel gevallen is het beter om een onderdeel te vervangen, uit te schakelen of te repareren om het systeem kostenefficiënter te maken. Als de productiviteit voor de komende periode kan worden verbeterd tegen relatief lage kosten is dat een weloverwogen beslissing die u samen met de technicus kunt maken.

Sanitair Installatie

Sanitaire voorzieningen hebben al lang niet meer louter als doel functioneel te zijn. Als u overweegt om uw sanitaire voorzieningen te verbouwen of up te graden dan kunt u bij Hoving installaties verwachten dat u een professioneel afgewerkt resultaat zult krijgen.

De installateur van Hoving installaties werkt uw idee of ontwerp van begin tot eind uit. Met oog voor een naadloze afwerking zal uw reparatie of renovatie altijd volledig naar wens uitgevoerd worden.

Of het nu gaat om regulier onderhoud of een kleine reparatie of een complete make-over van uw badkamer of keuken, samen zorgen we ervoor dat al uw ideeën volledig uitgewerkt worden. Hoving installaties maakt gebruik van kwaliteitsproducten en onderscheidt zich van andere installatiebedrijven door superieur vakmanschap.

Call Now Button